Over het bedrijf

Onze wortels
Bij Velder kunnen we bogen op meer dan een eeuw ervaring in kaas. In het begin van de vorige eeuw was Velder één van de honderden kaasgroothandels die Nederland rijk was. Centralisatie en specialisatie zorgden er voor dat dit aantal steeds verder achteruit liep. Velder realiseerde echter een duidelijke groei, gebaseerd op expertise, betrokkenheid en visie. Waarden die we nog steeds dagelijks in praktijk brengen.

Stap naar retailkanaal
Het beste uit de kaaswereld, gebundeld in één bedrijf. In 1989 ging het in Hollandse kaas gespecialiseerde Zijerveld samen met buitenlandse kaasspecialist Gebroeders Veldhuyzen. Onder de naam Zijerveld & Veldhuyzen konden klanten nog beter worden bediend. Dit kreeg een vervolg toen tien jaar later de stap naar het retailkanaal werd gezet.

Totaaloplossing
In 2007 werden de mogelijkheden verder vergroot. Door de overname Boering Melkblok, zijn we nu in staat onze klanten echt een totaaloplossing in kaas te bieden. Inmiddels is de productielocatie De Meern gesloten en zijn de activiteiten die daar plaats vonden gedeeltelijk verplaatst naar LaBan Foods.

ADRES

Broekveldselaan 9
2411 NL Bodegraven

WEBSITE

Contact

Send us an email and we will get in touch with you.