Over het bedrijf

Kaasmakerij Henri Willig produceert, verpakt en levert eersteklas kaasspecialiteiten. Naast de vertrouwde leeftijdkazen uit reguliere en biologische koe-, geiten- en schapenmelk bieden we een uitgebreid assortiment kruidenkazen volgens unieke recepturen.
Passie voor kaas is onze drijfveer. Vanuit eigen ontwikkeling en samen met onze afnemers hebben we inmiddels ruim 50 kaasvariëteiten gelanceerd.
We vermarkten onze eigen labels Polderkaas, Polderkaas Biologisch en Hooidammer. Elk label heeft zijn eigen karakter, smaak en oorsprong. De merken vinden nationaal en internationaal hun weg richting retail, speciaalzaak en natuurvoedingswinkels in een snel groeiende bekendheid en populariteit.

In ons gevarieerde kaasassortiment én als producent onderscheiden we ons van de massafabrikant. Met afnemers verspreid over meer dan 40 landen wereldwijd zijn wij gewend flexibel te schakelen tussen de productie van grote en kleinere partijen kaas. In opdracht van onze afnemers leveren onze afdelingen R&D, marketing en sales maatwerk. Zij onderzoeken en benutten voortdurend nieuwe kansen en mogelijkheden op gebied van innovatie en productie.

Onze kazen worden in hoofdzaak geproduceerd in Heerenveen. Daarnaast beschikken we over een kleinere productielocatie in Katwoude. De capaciteit van onze kaasmakerijen ligt rond de 5000 ton kaas per jaar. We werken samen met zo’n 50 melkleveranciers voor de productie van onze kazen. Hiervoor wordt met eigen melkwagens de melk opgehaald. Van land tot klant: we beheersen de gehele keten.

ADRES

Venus 16-18
8448 GW Heerenveen

WEBSITE

Kontaktieren Sie uns

Senden Sie uns eine E-Mail, und wir werden mit Ihnen in Kontakt zu bekommen.